Fii afiliat EVconnect! Esti posesorul unei masini electrice sau doar un sustinator al noului trend din industria auto? Atunci, cu siguranță vrei să câștigi și bani.

Poți face parte dintre pionierii care participă la dezvoltarea alimentării cu energie electrice a automobilelor.

De ce afiliat EVconnect?

Cu siguranță există printre cunoscuții tăi proprietari de magazine, restaurante, terase, hoteluri, service-uri auto, dealeri auto. Este foarte posibil ca o parte dintre ei să fie interesați de protejarea mediului și de îmbunatățirea calității aerului și scăderea poluarii.

Prezintă-le proiectul și convinge-i să devină afiliat EVconnect. Vei primi din partea noastră un comision între 100 si 200 de euro, în funcție de terminalul instalat. Este foarte simplu: te ajutăm să te documentezi, să prezinți detaliile tehnice, avantajele materiale și economiile la energia automobilelo. Dacă i-ai convins, EVconnect la va instala stația de încărcare potrivită iar tu primești comisionul specificat. Îți stăm la dispoziție cu orice detaliu și te sprijinim în orice demers al tău.

Nu există limită la numărul de stații recomandate, astfel încât câștigurile tale pot fi nelimitate. Doar cuantumul depinde de tine.

Pentru mai multe detalii și modul de colaborare, te rugăm să ne scrii pe [email protected] sau să ne suni la 0754631068.