Altele

Home » Altele

PAVAJ SOLAR PLATIO

Pavajele solare PLATIO sunt realizate din materiale ecologice si de mare rezistenta, in asa fel incat sa se poata calca pe ele. Celulele solare puternice din pietrele de pavaj colecteaza energia din razele soarelui. Celulele sunt protejate de geamuri de sticla rezistente la zgarieturi si la impact. Rezilienta suprafetei celulelor solare peste care se poate pasi protectia cablurilor sunt garantate de un cadru solid realizat din deseuri de plastic.

BAZA DIN PLASTIC RECICLAT

Rama produsului este realizata din plastic sau deseuri de plastic care nu pot fi reciclate in niciun alt mod, iar la fabricarea acestuia nu se folosesc materiale plastice brute. Datorita materialelor utilizate si a unui proces special de productie, se creeaza o structura de cadru foarte rezistenta, care poate garanta functionarea fara probleme si instalarea usoara a celulelor solare timp de decenii. Avantajul materialului compozit care formeaza cadrul este ca are proprietati de rezistenta mai bune si o durata de viata mai lunga decat betonul. In timp ce betonul de inalta performanta (HPC) are o durata de viata de pana la 50 de ani, materialul compozit al pavajelor solare PLATIO se poate lauda cu o durabilitate de cel putin 100 de ani. Are, de asemenea, rezistenta la rupere si compresiune mult mai mare si absoarbe mult mai putina apa decat betonul folosit pentru a face placile de podea.

DESCOPERA PLATIO!

APLICATII

  • Rezidential: soluția PLATIO pentru locuințe este prima care oferă pavaj solar conectat la rețea pentru clădirile rezidențiale care doresc să-și reducă amprenta ecologică. Fie că sunt case moderne sau private pe zone protejate peisagistic, vile sau clădiri de apartamente, toate acestea pot fi echipate cu pavelele solare PLATIO.
  • Comercial: clădirile de birouri, mall-urile și spațiile publice pot beneficia de soluția solară gata de utilizare pentru a-și extinde aprovizionarea cu energie verde. Prin combinarea designului, a materialelor reciclate și a energiei regenerabile, PLATIO poate transforma orice clădire într-un model de arhitectură durabilă.
  • Smart City: pentru încărcătoare mobile și surse de alimentare încorporate în mobilier de exterior; pentru dispozitive stradale digitale: afișaje și chioșcuri de informații; pentru iluminat și alte dispozitive de putere redusă.
  • E-mobilitate: pavelele solare PLATIO, în combinație cu stațiile de încărcare, ofera energie regenerabilă locală, într-un mod inteligent și eficient din punct de vedere al spațiului, pentru o e-mobilitate mai curată.
OBTINE OFERTA

TIPURILE DE PRODUSE PLATIO

Pavajele solare PLATIO sunt disponibile cu două tipuri diferite de sticlă și două tipuri de celule solare.
Ambele tipuri de sticlă au o suprafață întărită, anti-alunecare. Folosim celule solare de înaltă performanță disponibile în culorile albastru și negru.

CLEAR

O suprafață transparentă din sticlă întărită, cu un model de puncte gravat, care oferă rezistență la alunecare și o senzație de înaltă tehnologie.

OPAL

Cu un tratament special de suprafață pentru straturile care se caracterizează prin utilizarea regulată în sezonul de iarnă, chiar și sub stratul de gheață și zăpadă. Suprafața suplimentară de sticlă anti-alunecare conferă sticlei un aspect opalescent.

PLATIO CLEAR MIDNIGHT BLACK
PLATIO CLEAR OCEAN BLUE
PLATIO OPAL MIDNIGHT BLACK
PLATIO OPAL OCEAN BLUE

AVANTAJELE PRODUSULUI

SOLUTIE DE ECONOMISIRE A SPATIULUI

Tehnologia solară devine parte a mediului construit fără a ocupa spațiu valoros.

MATERIALE RECICLATE

PLATIO deschide calea către un mediu urban mai durabil și un viitor mai verde. Pentru a reduce deșeurile, pavelele PLATIO sunt fabricate din plastic și sticlă reciclate și alte deșeuri.

DESIGN VERDE SI ESTETIC

Pavelele solare PLATIO transformă orașele, clădirile și casele în simboluri ale construcțiilor durabile în secolul XXI.

USOR DE UTILIZAT SI DE INTRETINUT

PLATIO este ușor de utilizat și necesită un nivel similar de întreținere ca și pavelele tradiționale.

INSTALARE RAPIDA SI USOARA

Datorită designului modular, fiecare ansamblu este simplu și ușor de realizat, similar cu așezarea panourilor tradiționale.

GENERATIE

Proiectarea profesională, de înaltă calitate, de către ingineri, asigură rezistență ridicată, rezistență la impact, rezistență la zgârieturi și la intemperii și un nivel ridicat de protecție împotriva vandalismului.

SIGURANTA

PLATIO funcționează la tensiune joasă sigură și oferă cel mai înalt nivel de anti-alunecare disponibil.

EFICIENTA

Energia verde este produsa de panouri solare performante integrate in pavelă.

DISPONIBIL ACUM

Spre deosebire de conceptele și prototipurile futuriste, PLATIO este o tehnologie preexistentă care este disponibilă acum.

OBTINE OFERTA

INSTALARE

PLATIO trebuie așezat folosind metodele obișnuite de fundație pentru pavaj. Substraturile din beton sau CKT sunt recomandate în primul rând pentru durabilitatea lor, dar produsul poate fi instalat și pe substraturi de pietriș. În primul caz, produsul trebuie așezat într-un pat de chit de gresie, în al doilea - pe un pat de piatră spartă de 2-4 mm grosime. Pentru terase, verande, terase si gradini de acoperis, produsul poate fi instalat si pe o grinda de pardoseala cu fixare cu surub. 16-21 module solare de pavaj PLATIO formează un sistem de curent continuu. Acest sistem este conectat prin cabluri care sunt încorporate în modulele din fabrică. Sistemul trebuie fie conectat direct la dispozitivul electric (micro-invertor, controler de încărcare etc., în funcție de aplicație), fie este indicat să conectați cablurile de la sistemul solar PLATIO cu cablu de cauciuc H07-RNF 2,5mm printr-un furtun de protectie adecvat la un invertor sau alt loc de consum.

Pavelele solare PLATIO pot fi așezate sau instalate cel mai rapid dacă montatorii lucrează în echipe de câte doi. Este un avantaj dacă un membru al echipei este un zidar cu experiență, iar celălalt cunoaște echipamentele electrice, dar nu este nevoie de un electrician calificat pentru a conecta modulele PLATIO. Modulele sunt așezate în același mod ca plăcile normale de pavaj. Panta trebuie verificată cu o sfoară sau altă metodă. Dacă este necesar, pavelele solare pot fi nivelate cu un ciocan de cauciuc sau manual. Modulele PLATIO Solar Paver sunt conectate folosind cabluri încorporate în module și conectori cu clasa de protecție IP68 furnizați de compania noastră.

SUSTENABILITATE

Pe lângă avantajele tehnice, cum ar fi libertatea de proiectare și o durată de viață mai lungă decât betonul, această soluție contribuie și la sustenabilitate. Se estimează că pentru fiecare tonă de ciment produsă, în timpul procesului de fabricație este emisă aproximativ o tonă de dioxid de carbon, însumând aproximativ 7% din emisiile globale de carbon. Producția de ciment pentru beton și emisiile de CO2 de la calcinare pot fi evitate prin utilizarea PLATIO: PLATIO economisește în medie în jur de 25 kg de emisii de gaze cu efect de seră pe metru pătrat.

Emisiile globale de plastic devin din ce în ce mai îngrijorătoare. Pietrele de pavaj PLATIO sunt fabricate din deșeuri de plastic. Pentru a face acest lucru, reciclăm plasticele care nu mai pot fi refolosite pentru a reduce cantitatea de plastic care poluează mediul: La producerea a 1 metru pătrat de PLATIO, reciclăm echivalentul a 400 de sticle PET.

ECONOMIA CIRCULARA

La PLATIO, credem că este extrem de important să faci parte din economia circulară. Din acest motiv, ne-am dezvoltat și procesul de producție pentru a produce materiale de construcție din materiale plastice amestecate care nu pot fi reciclate prin alte metode. Dar aplicăm elemente ale economiei circulare în toate fazele de producție.

  • Pentru livrarea materiilor noastre prime folosim containere din lemn, care sunt potrivite pentru depozitarea produselor pe tot parcursul procesului de productie si pot fi folosite si pentru livrarea produselor catre clienti.
  • În cele din urmă, clientul le poate trimite înapoi la noi ambalate, astfel încât aceste containere își păstrează funcția și nu generează deșeuri.
  • Produsul este conceput pentru a fi reciclabil în proporție de 95% la sfârșitul ciclului său de viață.
  • În plus, luăm înapoi produsele la sfârșitul ciclului de viață și ne ocupăm de procesarea lor.

Dacă doriți să aflați mai multe informații despre pavelele solare PLATIO, vizitați site-ul oficial

PLATIO
Cine suntem?
De ce suntem aici?
Ce oferim?
Misiune-Viziune
Proiecte
Campania “1000 km cadou”
Adresa sediu
Str. Rubinului nr. 47, Berca, Jud. Buzau
Comenzi & info
+40374421800
Suport clienti
[email protected]
Copyright © 2023 - EvConnect. All rights reserved