Flote Auto

Home » Comercial » Flote Auto

 

Dacă dețineți o flotă de mașini electrice sau urmează să vă extindeți flota cu mașini electrice, sunteți la locul potrivit. 

 

La EVConnect ne mândrim cu faptul că oferim o consultanță completă și servicii de calitate clienților noștri astfel puteți fi siguri că soluția oferită de noi va funcționa perfect din prima zi. Putem instala și întreține puncte de încărcare în parcarea, depozitul sau la sediul firmei pe care-l dețineți, indiferent de dimensiunea afacerii Dumneavoastră. Putem instala stații de încărcare pentru vehicule electrice atât pentru construcții noi cât și spații existente.

 

Punctele de încărcare pot urmări cantitatea de energie electrică folosită și pot furniza rapoarte digitale fie săptămânale, lunare, trimestriale sau anuale.

 

Pentru Flote Auto, în funcție de profil recomandăm stațiile AC de 22 kW cu 2 prize sau cabluri Type 2 pe care le găsiți mai jos, iar în cazul în care aveți nevoie de o implementare speciă ne puteți contacta.

 

 

 

 

 

 

Flote existente cu parcare proprie.

 

Dacă dețineți deja o flotă de mașini electrice și aveți o parcare privată, vă putem oferi stații de încărcare ca să puteți încărca mașinile peste noapte astfel încât să aveți mașinile încărcate și pregătite pentru ziua următoare. 

 

 

 

Flote existente fără parcare proprie.

 

Dacă dețineți deja o flotă de mașini electrice dar nu aveți o parcare privată, vă putem oferi prețuri prefernțiale la stațiile noastre astfel încât să puteți încărca oricând aveți nevoie, la cele mai avantajose prețuri. 

 

 

 

Nu v-ati hotărât incă?

 

Contactați-ne și vă putem ajuta în a alege o flotă de mașini electrice care să se potrivească exact nevoilor afecerii dumneavoastră. 

Uitați de costurile reviziilor, și fiți un trend setter. Scoateți afacerea dumneavoastră în evidență cu o flotă de mașini electrice. 

 

 

 

 

 

Vă interesează să montați stații de încărcare?


Completați detaliile dvs. și vă vom contacta în scurt timp cu o ofertă personalizată.

 

 

 

Cine suntem?
De ce suntem aici?
Ce oferim?
Misiune-Viziune
Proiecte
Despre aplicatia #Plugshare si aplicatia #EVConnect
Adresa sediu
Str. Rubinului nr. 47, Berca, Jud. Buzau
Comenzi & info
+40755940182
Suport clienti
[email protected]
Copyright © 2023 - EvConnect. All rights reserved