Cora România și EVconnect inaugurează noi stații de încărcare de ultimă generație pentru mașini electrice (EV)

Cora România și EVconnect inaugurează noi stații de încărcare de ultimă generație pentru mașini electrice (EV)

Contact – Alexandra Duțulescu – 0729729680 – hello@prwings.eu

Vizualizare online – https://quip.com/YioDAfa9GBsq
Download format .DOCX

Cora România și EVconnect inaugurează noi stații de încărcare de ultimă generație pentru mașini electrice (EV) Cora România și EVconnect inaugurează noi stații de încărcare de ultimă generație pentru mașini electrice (EV)

Pentru difuzare imediată

Cora România și EVconnect inaugurează noi stații de încărcare de ultimă generație pentru mașini electrice (EV)

În parcările celor 11 hipermarketuri Cora se vor putea încărca simultan câte două mașini electrice (EV) sau hibrid de tip plug-in prin stațiile de încărcare EVconnect. Timp mediu de încărcare: o oră.

BUCUREȘTI (24 iunie, 2016) — Cora România și EVconnect vor implementa stații de încărcare pentru mașini electrice și hibrid de tip plug-in în parcările celor 11 hipermarketuri cora. Demararea proiectului coincide cu lansarea Programului de dezvoltare a infrastructurii de încărcare a autovehiculelor electrice și hibrid, în conformitate cu reglementările UE, de către Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Vineri, 24 iunie 2016 magazinul cora Lujerului și EVconnect inaugurează prima stație de încărcare de ultimă generație pentru mașini electrice (EV) din cadrul parteneriatului. Stația de încărcare EVconnect furnizează curent electric pentru încărcarea simultană a două mașini electrice (EV). Timpul mediu de încărcare este de o oră pentru ambele mașini. Pe 28 iunie 2016 va fi deschisă a doua stație de încărcare, la magazinul cora Brătianu din Constanța.

În prima lună, cora oferă gratuit încărcarea mașinilor electrice sau hibrid de tip plug-in.

Stațiile pentru încărcarea mașinilor electrice EVconnect funcționează pe curent alternativ (AC) și au o putere de 22kw/400v, Type 2.

“EVconnect este primul dezvoltator din Romania a unei rețele publice pentru încărcarea mașinilor electrice (EV)” spune Dragoș Ciobanu – CEO EVconnect. “Parteneriatul pentru implementarea stațiilor de încărcare încheiat de cora România și EVconnect este o inițiativă ce sprijină sustenabilitatea, mediul înconjurător și energiile alternative. Prin conectarea stațiilor de încărcare la tehnologia fast-charging a rețelei EVconnect, șoferii vor beneficia de o experiență inedită. Această inițiativă încurajează achiziționarea mașinilor electrice, furnizează tehnologia necesară încărcării mașinilor electrice și diminuează costurile carburanților”.

“cora România își gândește permanent acțiunile în rezonanță cu nevoile comunităților din care fac parte hipermarketurile sale. Una din acțiunile noastre principale se referă la proiecte verzi denumite coraVerde care au ca scop oferirea de soluții verzi zonelor în care operăm. Prin urmare, am decis să începem instalarea în toate hipermarketurilor noastre de stații de încărcare mașini electrice pentru a încuraja comunitățile pe care le deservim să înceapă să folosească un transport sustenabil. Primele stații sunt instalate în cora Lujerului și cora Bratianu în Constanța și oferă infrastructura necesară unui transport electric din ce în ce mai necesar. Mai mult, prin această acțiune dorim să îmbrățișăm viitorul și să creăm un prezent modern si durabil”, a declarat Emanuel Pârvulescu, responsabil Mediu la cora România.

“Faptul că lansăm astăzi oficial aceste două stații de încărcare ilustrează eforturile noastre de a oferi produse și servicii clienților noștri din toată gama, chiar dacă de nişă, cu atât mai mult dacă sunt moderne și nepoluante. cora este un promotor al inovației în beneficiul consumatorilor și ne bucurăm să facem astăzi acest pas important spre un viitor mai bun pentru toată lumea”, a spus Claudia Badea, directorul hipermarketului cora Lujerului.

Despre EVconnect
EVconnect susține revoluția mașinilor electrice. Misiunea noastră este implemetarea celei mai mari rețele de încărcare mașini electrice (EV) din România alături de sprijinirea proiectelor de sustenabilitate și energie alternativă. Pe drum, la birou la cumpărături, în vacanță, la restaurant sau acasă vei găsi stații de încărcare pentru mașini electrice EVconnect. Smart Business & Technologies Solutions este primul dezvoltator al unei retele de puncte de incarcare pentru masini electrice sau hibride plug-in din România. Partener și furnizor EVconnect, GAMESA Electric este unul din liderii mondiali ce produce energie regenerabilă și gestionează surse alternative de energie.

Stațiile de încărcare EVconnect sunt singurele recunoscute pentru Eco-design cu standardul UNE-EN ISO 14.006:2011. În plus, dispun de certificare UNE-EN ISO 9001:2008, UNE-EN ISO 14001:2004 și OHSAS 18.001:2007, toate acestea recunoscute de către societatea Tüv Rheinland.

Despre Cora
cora România, parte a grupului Louis Delhaize, este unul dintre cele mai dinamice branduri de retail. Prezent pe piața românească din 2003, grupul operează în prezent 11 hipermarketuri în București și în marile orașe.
În 2013, cora a lansat platforma cora.ro, fiind primul mare lanț comercial cu livrare tip drive din România. Astăzi, rețeaua punctelor coraDrive a fost extinsă la nivelul tuturor celor patru magazine din Capitală.
Preocupată de inovație și dedicată clienților săi, cora România a lansat și livrarea la domiciliu, iar astăzi magazinul cora.ro este o replică virtuală a celui clasic, oferind consumatorilor posibilitatea să cumpere produsele preferate nu doar de pe computer, ci și de pe telefonul mobil sau tabletă.
Filosofia cora România îi are în centru pe consumatori, cărora le oferă produse și servicii de calitate, la prețuri accesibile.

Pentru mai multe detalii despre rețeaua EVconnect, vizitează www.evconnect.ro. Conectează-te cu EVconnect pe Facebook, prin email office@evconnect.ro sau la telefon: 0754 631 068.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.