De ce suntem aici?

Home » Despre noi » De ce suntem aici?

Suntem aici pentru că susținem un viitor fără emisii. 

 

Motorul cu combustie internă a pregătit terenul pentru o societat conectată. Ne-a ajutat să avansăm ca societate, să călătorim mai mult și mai rapid, și ne-a oferit libertatea de a trăi și de a lucra oriunde ne dorim. Cu toate astea, după ce am dominat lumea transportului de peste o sută de ani, motorul cu combustie internă este acum nevoit să facă loc unor motoare mai efieciente, mai prietenoase cu mediul înconjurător în secolul XXI. 

 

 

Comparativ cu autovehiculelel pe benzină, automobilele electrice reduc emisiile de carbon semnificativ, chiar și în tările în care energia electrică este obținută în mare proporție din surse neregenerabile. Din fericire în România energia electrică se obține în proporție de cel puțin 50% din surse regenerabile astfel emisiile produse pentru a pune în miscare mașinile electrice sunt minuscule chiar și fată de cele mai noi mașini de pe piată cu motoare pe combustie internă. 

Acesta este motivul pentru care țările Europene și nu numai anunță planuri de a interzice vânzarea autovehiculelor cu motoare pe combustie internă încă din 2025.  Aceste reglementări au deschis, de asemenea, calea pentru mulți producători de automobile să-și electrifice complet flotele. 

 

Suntem aici să vă ajutăm să treceți mai ușor prin perioada de tranziție în care ne aflăm și vom continua să aflăm încă o vreme. Vă oferim infrastructura potrivită pentru a face trecerea de la motoarele cu combustie la cele electrice, mai prietenoase cu mediul înconjurător mai ușoară și mai rapidă. 

 

Suntem aici pentru că susținem un viitor fără emisii. 

 

Cine suntem?
De ce suntem aici?
Ce oferim?
Misiune-Viziune
Proiecte
Campania “1000 km cadou”
Adresa sediu
Str. Rubinului nr. 47, Berca, Jud. Buzau
Comenzi & info
+40374421800
Suport clienti
[email protected]
Copyright © 2023 - EvConnect. All rights reserved