There are 4 comments

By Cherciu Iulius | 13/07/2018 at 10:58

Draga Dragos Ciobanu,

Am si eu o rugaminte. Locuiesc la casa si as vrea sa imi schimb masinile – sa iau ceva hybrid sau electric. Vreau si eu sa stiu cerintele echipamentelor – voi vehiculati niste valori f mari de putere care valori ar trebui sa se regaseasca in caracteristicile cablurilor de forta intre cofret si statia de incarcare si de asemenea in puterea instalata la proprietatea pe care o detin.

Cu multumiri,

By Dragos Ciobanu | 29/01/2019 at 12:16

Buna ziua,
Pentru acasa in functie de situatia pe care o aveti de la furnizorul de electricitate puteti instala 32 amperi de la 7 KW (monofazic) pana la 22 KW (trifazic). Va trebui sa faceti suplimentare de putere pentru a face fata incarcarii masinii daca aveti reteaua pe 10 A, pentru ca vor sari sigurantele altfel. Toate cele bune.

By Emilian Doru Popa | 02/08/2018 at 10:17

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca cablul de incarcare masini electrice tip 1 este compatibil cu Hyundai Ioniq plug-in( hybrid, nu pur electric)? Eu am primit unul de incarcare pentru utilizare conectare cu stecker pentru priza monofazica la un capat si mufa tata pentru conectare la masina. pe cab;u ete si un „incarcator”(probabil amplificatro de amperaj”)
Cu acest cablu nu ma pot conecat la satiile de incarcare rapida din Timisoara.
Exista o incompatibiliate(risc) de a incarac masina de la statii de incarcare rapida?

By Dragos Ciobanu | 29/01/2019 at 12:13

Hyundai Ioniq are mufa tip 2. Cat priveste incarcarea, este compatibil sistemul european de incarcare atat pe priza rapida cat si pe cea normala type 2. Toate cele bune.

Add your comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.