Cine suntem?

Smart Business & Technologies Solutions este primul dezvoltator al unei retele de puncte de incarcare pentru masini electrice sau hibride plug-in din Romania.

O echipa formata din specialisti din Romania si Spania cu experienta in dezvoltarea retelelor de incarcare a acumulatorilor masinilor electrice.

GAMESA Electric este partenerul nostru si unul din liderii mondiali in energie regenerabila si gestionarea surselor alternative de energie.

Investim timp si resurse pentru a fi lideri de piata,  ne-am alaturat vizionarilor din industria auto, gestionand un proiect a carui investitie este de peste 3.000.000 euro.

Misiunea EVconnect

  • Sa fim deschizatori de drumuri pentru vehiculele electrice, fiind prima tara in Europa Centrala si de Est cu o astfel de retea.
  • Sa interconectam Romania la reteua de statii de incarcare electrica din UE.
  • Sa pregatim infrastructura odata cu dezvoltarea parcului auto electric, astfel incat sa ne incadram in directiva U.E. privind statiile publice de incarcare pentru masini electrice.
  • Sa cream mobilitate pentru utilizatorii vehiculelor electrice pe intreg teritoriul Romaniei, la fel ca in vestul Europei.
  • Sa participam activ la schimbarea mentalitatii catre generarea si intrebuintarea sustenabila a energiei, prin alimentarea punctelor de incarcare pozitionate pe drumuri nationale si autostrazi de la surse de energie electrica regenerabila (eolian/solar).