650 +

Puncte de încărcare

  550 +

Stații de încărcare

  36.000 +

Clienți

  5000 +

MWh încărcați

Cele mai des întâlnite întrebări (FAQ)

Puteți vedea harta cu stațiile noastre accesând linkul urmator: hartă stații, de semenea găsiți o hartă cu stațiile noastre dacă instalați aplicația noastră EVconnect

R: Motivul pentru care stația nu a deblocat cablul este faptul că ați oprit încărcarea din mașina și nu din aplicația mobilă, astfel stația nu a primit comanda de deblocare cablu.

În primul rând, pentru siguranța dumneavoastră, vă rugăm să nu fortați cablul din stație. Puteți încerca următoarele soluții: 

1. Reconectați cablul la mașină și inchideți ușile. Dacă încărcarea a repornit, deschideți aplicația și opriți încărcarea din aplicație apoi puteți deconecta cablurile.   

2. Reconectați cablul la mașină și porniți o sesiune nouă de încărcare dupa care opriți încărcarea din aplicație apoi puteți deconecta cablurile. 

3. Ne puteți contacta telefonic între orele L-V 8:00 - 16:30 , S-D: n/a

Din 10.01.2022, la stațiile noastre cu plată, tariful pentru incarcari AC este de 1.89 lei / kWh iar la statiile DC 2.32 lei / kWh. Ne mândrim de asemenea cu faptul că oferim încărcări gratuite în continuare, în strânsă colabolare cu partenerii noștrii din toată țara.   

Sigur!  Tariful pentru montaj este de 136 eur + tva. Dacă va trebui să modificăm instalația electrică, s-ar putea ca prețul să crească iar materialele necesare de asemenea vor fi facturate separat.  Puteți de asemenea să apelați la orice electrician Autorizat pentru montaj. 

Mașinile Electrice și Plug in Hybrid pot avea caracteristici foarte diferite de la un model la altul, astfel nu există o recomandare generală.  Vă recomandăm să consultați specificațiile mașinii înainte să luați o decizie.   De asemenea înainte să vă cumpărați o stație de încărcare, vă rugăm să verificați cu furnizorul de energie sau cu un electrician, dacă aveți puterea necesară disponibilă la adresa dvs. 

Puterea de încărcare este reglată în funcție de cât suportă / acceptă mașina în acel moment. Dacă aveți bateria prea caldă sau prea rece, puterea de încărcare poate fi mai mică decât maximul dat de producător. De asemenea, dacă încărcați bateria peste 70%, puterea de încărcare de regulă scade constant până la 100%.     

La stațiile AC, puteți observa aceleași aspecte iar pe lângă asta vă rugăm să aveți în vedere puterea maximă cu care puteți încărca mașina dvs. la stații AC. Majoritatea modelelor suportă doar 7.4kW sau 11kW la stații AC, astfel puterea nu va trece niciodată peste aceste valori, chiar dacă stația este de 22kW.  

Lucrăm doar cu firme din Europa, astfel toate produsele pe care le vindem sunt produse în Europa (Spania, Franța, Olanda, Norvegia) la cele mai înalte standarde. 

În primul rând trebuie să verificați cu furnizorul dvs. de energie să aveți puterea necesară în zonă. Pentru stații DC de 50kW aveți nevoie de minim 50kW, pentru stațiile AC de 22kW aveți nevoie de 22kW și tot așa.  Pe lângă asta, va trebui să aveți o metodă de contorizare / facturare consumul de energie.  Sunt mai multe soluții în funcție de situație și budget. Vă rugăm sa ne contactați pe email dacă aveți nevoie de mai multe detalii.