Vă invităm să faceți parte dintr-un proiect 100% sustenabil ce pune orașul pe harta mașinilor electrice, prin stații și puncte de încărcare pentru instituții publice.

In urma cu mai bine de 100 de ani lumea se uita cu uimire pe străzi la tramvaiele fără cai și ciudat conectate la un cablu care traversa orașul. Erau primele tramvaie electrice, iar acest lucru a fost posibil si pentru ca au existat edili deschiși la nou, vizionari.

Astfel, orașe precum București, Timișoara sau Iași sunt menționate în toate cronicile vremii și în cărțile de istorie, împreuna cu oamenii care au făcut aceste lucruri posibile.

Stații și puncte de încărcare pentru instituții publice

Asa a ajuns sa se pomenească astăzi de primari precum Pake Protopopescu, Franz Steiner sau Nicolae Gane.

Stații și puncte de încărcare pentru instituții publice

Stații și puncte de încărcare pentru instituții publiceNe place sa ne lăudam cu Timișoara, ca a fost primul oraș cu iluminat public electric din Europa, astăzi avem posibilitatea de a o face cu mașinile viitorului, mașinile electrice.

Putem învăța din istorie, iar puterea exemplului sa fie cea care sa ne deschidă noi orizonturi către progres și către o viata mai buna.

La fel și astăzi aveți oportunitatea de a intra în istorie, participând la proiectul nostru, astfel ca peste încă 100 de ani, nepoții noștri probabil, vor învăța despre orașele care au fost primele în dezvoltarea parcului de mașini electrice și a rețelelor publice de încărcare a acestor mașini.

Acesta este doar primul pas, următorul pas fiind dezvoltarea flotelor de taxiuri electrice, asa cum au deja orașe precum Amsterdam, Bruxell sau Paris sau flota auto a politiei locale sau jandarmeriei, precum găsim în țări ca Italia, SUA, Suedia, Portugalia, Spania, Marea Britanie sau Norvegia.

Cu ajutorul dumneavoastră, putem adauga noi puncte de încărcare pentru instituții publice. Avem șansa de a crea împreună prima rețea națională de încărcare pentru mașini electrice.

Va oferim gratuit consultanta pentru alegerea optima a statiilor in orasul dumneavoastra.

Va propunem solutii mixte de statii cu curent alternativ si curent continuu, cu putere de incarcare de la 3,7 KW AC pana la 350 KW DC, asa incat sa acopere toata gama de masini electrice si la care pot incarca simultan doua masini.

 

De asemenea, va oferim singurele statii din lume cu certificare ISO 14006:2011 pentru Ecodesign, un punct forte in incadrarea orasului dumneavoastra in programele destinate oraselor verzi.

Logo certificat Ecodesign

 

 

 

Vă așteptăm solicitarea pentru informații suplimentare la email office@evconnect.ro sau telefonic la 0754631068.