UAT - In oras

Home » Public » UAT - In oras

🟢 Vă invităm să faceți parte dintr-un proiect 100% sustenabil ce pune orașul pe harta mașinilor electrice, prin stații și puncte de încărcare pentru instituții publice.

 

In urmă cu mai bine de 100 de ani lumea se uita cu uimire pe străzi la tramvaiele fără cai și ciudat conectate la un cablu care traversa orașul. Erau primele tramvaie electrice, iar acest lucru a fost posibil și pentru că au existat edili deschiși la nou, vizionari.

 

Astfel, orașe precum București, Timișoara sau Iași sunt menționate în toate cronicile vremii și în cărțile de istorie, împreuna cu oamenii care au făcut aceste lucruri posibile.

 

Asa a ajuns sa se pomenească astăzi de primari precum Pake Protopopescu, Franz

 

 


 

🟢 Stații și puncte de încărcare pentru instituții publice

 

Ne place să ne lăudam cu Timișoara, că a fost primul oraș cu iluminat public electric din Europa, astăzi avem posibilitatea de a o face cu mașinile viitorului, mașinile electrice. 

 

Putem învăța din istorie, iar puterea exemplului să fie cea care să ne deschidă noi orizonturi către progres și către o viață mai bună.

 

La fel și astăzi aveți oportunitatea de a intra în istorie, participând la dezvoltarea rețelei de încărcare pentru mașini electrice, astfel ca peste încă 100 de ani, nepoții noștri probabil, vor învăța despre orașele care au fost primele în dezvoltarea parcului de mașini electrice și a rețelelor publice de încărcare a acestor mașini.

 

Acesta este doar primul pas, următorul pas fiind dezvoltarea flotelor de taxiuri electrice, așa cum au deja orașe precum Amsterdam, Bruxell sau Paris sau flota auto a poliției locale sau jandarmeriei, precum găsim în țări ca Italia, SUA, Suedia, Portugalia, Spania, Marea Britanie sau Norvegia.

 

Impreună putem adăuga noi puncte de încărcare pentru instituții publice.  Împreună putem dezvolta rețeaua națională de încărcare pentru mașini electrice. 

 

 

Oferim gratuit consultanță pentru alegerea optimă a stațiilor în orașul dumneavoastră.

 

Vă propunem soluții mixte de statii cu curent alternativ și curent continuu, cu putere de încarcare de la 3,7 kW AC până la 350 kW DC, astfel încât să acopere toată gama de mașini electrice și la care pot încărca simultan două masini. 

 

 

Stațiile oferite de noi au certificare ISO 14006:2011 pentru Ecodesign, un punct forte în încadrarea orașului dumneavoastră în programele destinate Orașelor verzi.  

Cine suntem?
De ce suntem aici?
Ce oferim?
Misiune-Viziune
Proiecte
Finantare Climate KIC
Adresa sediu
Str. Rubinului nr. 47, Berca, Jud. Buzau
Comenzi & info
+40755940182
Suport clienti
[email protected]
Copyright © 2022 - EvConnect. All rights reserved