Fast Charge DC 50 kW

Stația EVBox Troniq 50 este pentru toți.

 Stația EVBox Troniq 50 este potrivită tuturor mașinilor electrice. Cu o putere maximă de 50kw DC și conectori CHAdeMO, CCS2 și Type2 veți putea oferi servicii de încărcare tuturor mașinilor electrice.

EVConnect se mândrește cu sute de stații rapide DC instalate în România, atât în regim propriu, cât și clienților ca Mol România, Rompetrol, Primăria Cluj, Casa Auto si alții.

Vindem, montăm și întreținem stațiile montate în țară astfel încât clienți noștri trebuie doar să decidă unde se va amplasa stația și metoda de acces la stație (Card RFID, Aplicație, Contra cost, Liber)

 

Stația de încărcare EVBox Troniq 50 corespunde cerintelor și normelor PNRR (Planul național de redresare și reziliență) și Electric Up 

 

Potrivit pentru

Flote,Malluri,Hipermarketuri și Supermarketuri,Autostrăzi 

 


Rapid
Gata să furnizeze puteri de până la 50 kW, stațiile de încărcare rapidă EVBox Troniq 50 încarcă până la 125 km în 30 de minute.


Fiabil
Cu cablurile sale unice retractabile, carcasa rezistentă la impact și intemperii, sistem de încălzire și răcire avansată și componente electronice de înaltă calitate, stațiile de încărcare rapidă EVBox Troniq 50 sunt construite să reziste în timp si se adaptează la orice soluție tehnică disponibilă
 

Compatibil
Stația EVBox Troniq 50 a fost concepută în așa fel încât să fie compatibilă cu mașinile electrice existente dar și cele care vor urma. Cu o putere maximă de 50kw DC și conectori CHAdeMO, CCS2 și Type2 veți putea oferi servicii de încărcare tuturor mașinilor electrice.
 

 


 
Putere de încărcare:
50 kW


Interval de temperatură :
-30 °C până la +50 °C

Certificări:
Certificat CE standard

Tip conectori:
DC: CHAdeMO și CCS2 până la 50 kW

AC: Type 2 până la 43 kW
Garanție:
3 Ani

Greutate:
350 kg (max.)

Dimensiuni:
920 x 1920 x 465 mm

Tensiunea și curentul de ieșire:
DC: 120 A / 500 V
AC: 63 A / 400 V
 
 

Vă interesează stația EVBox Troniq 50?


Completați detaliile dvs. și vă vom contacta în scurt timp cu o ofertă personalizată.

 

 

 

 
Cine suntem?
De ce suntem aici?
Ce oferim?
Misiune-Viziune
Proiecte
Campania “1000 km cadou”
Adresa sediu
Str. Rubinului nr. 47, Berca, Jud. Buzau
Comenzi & info
+40374421800
Suport clienti
[email protected]
Copyright © 2023 - EvConnect. All rights reserved