Ultra Fast Charge DC 90 kW - 240 kW - Modular

Home » Statii de incarcare DC - Fast charging » Ultra Fast Charge DC 90 kW - 240 kW - Modular

Stația EVBox Modular privește în viitor, cu custuri minime azi.Stația EVBox Modular 90 kW - 240 kW este potrivită tuturor mașinilor electrice. Cu o putere maximă de 240kw DC și conectori CHAdeMO, CCS2 și Type2 (optional) veți putea oferi servicii de încărcare atât pentru mașinile existente cât și pentru cele care vor urma.

EVConnect se mândrește cu zeci de stații rapide DC instalate în România, atât în regim propriu, cât și clienților ca Dacia, Mol România, Rompetrol, Primăria Cluj, Casa Auto si alții.

Vindem, montăm și întreținem stațiile montate în țară astfel încât clienți noștri trebuie doar să decidă unde se va amplasa stația și metoda de acces la stație (Card RFID, Aplicație, Contra cost, Liber)

 

Potrivit pentru

Flote,Malluri,Hipermarketuri și Supermarketuri,Autostrăzi 

 
Foarte Rapid și Fiabil
Stațiile de încărcare rapidă EVBox Modular 90 kW - 240 kW sunt pregătite să furnizeze puteri de până la 240 kW DC și 22 kW AC în aceleași timp. Dotată cu un sistem de răcire avansat și componentele electronice de înaltă calitate, EVBox Modular oferă performanțe optime și un nivel de funcționare ridicat pe tot parcursul anului. Stațiile de încărcare EVBox Modular sunt construite să reziste în timp.
Compatibil
Stația EVBox Modular a fost concepută în așa fel încât să fie compatibilă cu mașinile electrice existente dar și cele care vor urma. Cu o putere maximă de 240 kW DC și conectori CHAdeMO, CCS2 și 22kW AC Type2 veți putea oferi servicii de încărcare tuturor mașinilor electrice. Cu aceasta statie, 3 masini pot incarca simultan. 
Modulară
Stațiile EVBox Modular au un concept modular oferind clienților flexibilitate completă. Fiecare modul din stație oferă o putere maximă de 30kW.  Puteți să optați pentru configuratia de baza cu 3 module (90kW total) azi și să adăugați module de 30kW fiecare, atunci când piața va cere asta, fără să schimbați stația, și fără costuri suplimentare (modulele pot fi achiziționate ulterior)
 

 

 
Putere de încărcare:
Încărcare pana la 240 kW DC + 22 kW AC
(Cablu CCS2 si/sau Chademo de 5m)

Interval de temperatură :
-30 °C până la +40 °C

Certificări:
Certificat CE/UL standard

Tip conectori:

DC: cabluri atașate 2 x CCS2 sau 1 x Chademo + 1 x CCS2 

AC: conector Type 2 (optional)

Garanție:
2 Ani (poate fi extins pana la 5 ani)

Greutate:
680 KG

Dimensiuni:
866 x 2479 x 1050 mm

Tensiunea și curentul de ieșire:

DC: 150 VDC – 920 VDC

AC: 32 A / 400 V

 
 

Vă interesează stația EVBox Modular?


Completați detaliile dvs. și vă vom contacta în scurt timp cu o ofertă personalizată.

 

 

 

 
Cine suntem?
De ce suntem aici?
Ce oferim?
Misiune-Viziune
Proiecte
Campania “1000 km cadou”
Adresa sediu
Str. Rubinului nr. 47, Berca, Jud. Buzau
Comenzi & info
+40374421800
Suport clienti
[email protected]
Copyright © 2023 - EvConnect. All rights reserved